Minneplater og Naturstein
Minneplater og Naturstein
Minneplater og Naturstein

Minneplater og Naturstein

Minneplater i stein
Dette er mindre navneplater i stein, som vanligvis legges i bedet foran eksisterende stein. Dette gjøres kun på gravminner der nedsliping og omarbeiding av steinen ikke er ønsket. Vi har liggende minneplater, skrå liggende plater, minnesteiner med hugget hjertefasong og fine minneplater med stativ i smijern. Dette gjøres oftest som en rimeligere løsning, og alle plater tilpasses hvert enkelt behov og prises på forespørsel. Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om en slik løsning som dette for deres gravsted. Modell 393, bok stein finnes i sort granitt i størrelse 34cm høyde x 45cm bredde, helpolert og montert på smijernstativ. Denne er et verdig alternativ der hovedsteinen på graven ikke skal endres. 393 leveres kun i avbildet steintype og størrelse.

Messing, stål og bronseplater
Minneplater kan brukes på minnelunder, og på gravminner der nedsliping og omarbeiding av steinen ikke er aktuelt. Dette gjøres ofte som en rimeligere løsning, minneplatene leveres oftest i 2mm, gjerne 100x150mm, men størrelser kan tilpasses. Platene har enten lasergravert eller lakkert tekst. Bronse er solid og mest valgt på gravstedet, men også messing og stålplater leveres. 
Bronseplatene med støpt tekst er et alternativ til løse bokstaver. Hver navneplate fremstilles individuelt, og er alltid bestillingsvare. De kan leveres i ulike fasonger og format, med mange ulike skrifttyper eller med for eksempel signatur innstøpt. På forespørsel leverer vi plater med tekst og utforming etter individuelle ønsker. Spør oss om råd om hva som er lokal skikk og bruk på gravstedet. Produktene i messing, stål og bronse påvirkes av vær, vind og omgivelser, og vil i større eller mindre grad skifte farge. Med tiden vil lakken forsvinne og minneplatene mørkner videre, dette er normale prosesser.

Alle plater prises på forespørsel.

Naturstein og inskripsjon i mellomsokkel
Vi fører også et utvalg natursteiner for salg som fjellsteiner, elvestein og runde trommelsteiner. Gjerne med naturflater, men også med slipt og polert forside. Natursteiner sages med rot og blir montert med sokkel fundament og boltet med to rustfrie bolter. Spør oss om råd og veiledning, alle natursteiner er unike og mellomsokler tilpasses hvert enkelt behov og prises på forespørsel. 

Tilbake til artikkeloversikt