Innpreget bilde og porselensbilder
Innpreget bilde og porselensbilder
Innpreget bilde og porselensbilder

Innpreget bilde og porselensbilder

Innpreget bilde i stein
Kun på steintypen sort granitt kan et bilde - personlig foto, naturbilde og annet som er ønsket preges direkte inn i steinen. Bildet må være klart og ha best mulig oppløsning for best mulig resultat, vi tilpasser og redigerer ønsket motiv etter kundens ønske.
Portrettbilder har standard størrelse på ca 9x12cm
Natur og andre bilder med personlig preg har standard størrelse på 9x12cm til 14x20cm.
Spesialtilpassing, redigering, større størrelser og annen tilpasning prises på forespørsel. Har du et ønske så spør oss om råd, vi veileder gjerne og kommer med gode forslag på løsning for ønsket bilde og gravminne.

Porselensbilder
Porselensbilder lages av personlig foto, naturbilde og annet som er ønsket. Standard porselensbilde er oval utforming og størrelse 9x12cm, med stående eller liggende plassering. Bildene kan leveres nedsenket i monumentet eller med bronseramme mm. Men det finnes også runde, firkantet, rektangulære og hjerteformet utførelser og i flere størrelser. De leveres med fullfarge, bruntonet og sort/hvitt alt etter ønske.
Det er lettest å komme med anbefaling på utførelse når vi vet steinens fasong, hvor bildet skal plasseres og hvordan originalfotoet er. Vi kan komme med anbefaling om det passer best stående eller liggende. Hvilken fasong som vil passe best av oval, rundt og firkantede. Om bildet skal ha hvit ytterkant eller ramme er også noe det må tas stilling til. 

Tilbake til artikkeloversikt