Benkeplater
Benkeplater
Benkeplater

Benkeplater

Vi tilbyr Helpolerte, profilerte benkeplater til kjøkken og bad.

Sammen med Brødr. Strand har Eidsvoll Naturstein AS lang erfaring med produksjon av benkeplater i naturstein. Våre fagfolk og en moderne maskinpark gjør oss i stand til å levere produkter av høy kvalitet. Vi benytter utvalgte og solide stentyper, som gir våre benkeplater eleganse og høy styrke.

Benkeplater i sten er alltid tidsriktig og stilrent. En engangs investering i kvalitet og funksjonalitet. Vi foretar gjerne en besiktigelse av kjøkkenet eller badet sammen med kunden og er behjelpelig med råd og veiledning. Både når det gjelder nye innvesteringer og fornying/ oppussing av gamle kjøkken og bad.

Våre fagfolk garanterer at benkeplater i naturstein er et unikt materiale som tilfører ethvert rom, kjøkken el. bad en ny dimensjon. Dette er en investering som varer i generasjoner.

Ta kontakt for for råd og veiledning.

 

Fakta om granitt og kompositt:

GRANITT
Kvalitetsmateriale som er slitesterk, tåler mye varme og evigvarende med sin styrke. Steinplater i granitt lages for å bli brukt og er enkle å holde rene. Med benkeplater i stein har du en tidløs kjøkkenbenk som krever lite vedlikehold og som tåler svært mye uten å bli slitt. I tillegg gir den kjøkken og bad et unikt og eksklusivt utseende. Steinplater tilfører eleganse og holdbarhet til rommene i ditt hus og hytte.

Granitt er en magmatisk bergart, og er en dypbergart. Dette betyr at den har krystallisert (størknet) sakte nede i jordskorpen, slik at krystallene har fått lang tid til å vokse. Granitt er sammensatt av kvarts, feltspatt og glimmer.

 

SILESTONE KOMPOSITT
Flekk, syre, støt og ripebestandig. Kvarts er en av de hardeste mineralene som finnes. Dette gjør steinplatene ekstra motstandsdyktig mot eksterne angrep. Den er spesielt bestandig mot daglige rutineoppgaver som væske, flekker og riper er ingen bekymring. Silestone benkeplater og vasker tilbys i mange farger med forskjellige teksturer og det omfattende utvalget inspirerer til kreativitet.

Silestone – kvartsbenkeplater er laget av mer enn 90 % naturlig kvarts som gir sterke overflater med holdbarhet og bestandighet som du trenger i hjemmet ditt. Vi leverer i flere lagerførte steinsorter og farger. Send oss en prisforespørsel, da hvert enkelt oppdrag prises utfra platestørrelser og kundetilpasning, samt bruk av materiale under produksjonen.

 

DEKTON KOMPOSITT 
Ultrakompakte plater, dekton består av 100% naturlige mineraler, og er helt fritt for kunstige tilsettinger. Det fremstilles gjennom en prosess som bygger på en akselerert metaforisk endringsprosess. Slik som naturstein gjennomgår over årtusener under høyt trykk og temperaturer. Dekton er tilnærmet porefritt og tåler mye varme. Finnes foreløpig i maks tykkelse på 20mm. Dekton er syrefast, og tåler varme kasseroller og stekepanner. Den er UV bestandig og kan brukes ute som inne. Egnet fra alt til utekjøkken til fasader.

Tilbake til forsiden