Bygningsstein og spesialprodukter
Bygningsstein og spesialprodukter
Bygningsstein og spesialprodukter

Bygningsstein og spesialprodukter

Eidsvoll Naturstein as er søsterselskap av Brødr. Strand Stenhuggeri. Sammen med Brødr. Strand som er spesialister på stein og steinarbeider. Samt deres brede erfaring innen produksjon av bygningsstein, leverer vi det meste av natursteinsprodukter.

Stadig flere tar i bruk stein som material ved sine prosjekter. Da dette er et slitesterkt og varig materiale i naturstein.  Vi benytter flere steinsorter som grå granitt, hvit granitt, grorud granitt, støren granitt med flere.

Bearbeidet stein til byggmarkedet 
Brødr. Strand sin erfaring i bearbeiding av naturstein har resultert i et tett samarbeid med blant annet Grorud Granitt og Skifer as.  Vår leverandør av råmateriale har eget steinbrudd hvor vi henter store steinblokker for bearbeiding her hos oss.
Dette omfatter produkter som belegningsstein, kantstein, dekorstein, fasadeplater etc.

Gjennom tett samarbeid mellom Brødr. Strand Stenhuggeri as og Grorud Granitt i Oslo, har vi utført flere store jobber innen bygningsstein på Østlandet.

Vaterland bru, Frydenlund Næringspark og Vitenskaps akademiet, er noen av de prosjektene vi har levert stein til i hovedstaden. 

Ta kontakt om dere ønsker pris, råd eller veiledning angående bygningsstein og steinbearbeiding.

Tilbake til forsiden